Sezonsko zaposlavanje
Crna Gora - Sezonsko zaposlavanje

Meni


Facebook - Grupa Sezonsko zaposljavanje

Anketa

Video spot

Reklamni spot upucen mladima

Reklamni spot upucen poslodavcima

Sezonsko zaposlavanje u Crnoj Gori

traka
Dobro dosli

NVO Tvrđava u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore a pod pokroviteljstvom Vlade Crne Gore realizuje drugu godinu za redom projekat sezonskog zapošljavanja mladih u Crnoj Gori pod nazivom „Ljeto za zaradu“. Projekat su podržali i Ministarstvo prosvjete i nauke i Ministarstvo turizma i zaštite životne sredine kao i kompanija M-TEL. Medijski pokrovitelji projekta su RTCG i INDEX.
Projekat predviđa zapošljavanje maturanata i studenata tokom ljetnje i zimske turističke sezone u Crnoj Gori. Prošle godine su projektom bili obuhvaćeni maturanti, dok je ove godine projekat proširen i na studentsku populaciju. Osim anketiranja maturanata trogodišnjih i četvorogodišnjih srednjih škola, namjera nam je da na svim fakultetima i u svim studentskim domovima postavimo punktove gdje bi studenti imali mogućnost da ispune Prijavni list i da se na taj način prijave za sezonski rad. Ovaj način angažmana ovih mladih ljudi u periodu kada nemaju nastavu omogućio bi im da zarade možda i prve plate i da na taj način i u ovoj godini globalne ekonomske krize sebi olakšaju nastavak školovanja.


 

Vlada Crne Gore  - Zavod za zaposlavanje Crne Gore
Moglasi.com  

- Srednjoškolci
- Studenti
- Ostali


- Poslodavci
 
 
Call Centar za sezonsko zaposlavanje  
 - Inspekcija rada
   020/482-472
- Sanitarna
   020/608-015
- Ekološka

   020/658-127
- Finansijska
   020/634-265
- Turistička
   020/201-355

 
Ljeto za zaradu!

Sponzori
Vlada Crne Gore Zavod za zaposlavanje Crne Gore Pocetna O nama Kontakt Prijavi se ! Radio televizija Crne Gore M:tel Ministarstvo prosvjete Crne Gore Ministarstvo turizma i zaštite životne sredine Caffe Montenegro